Om

Konseptet

Quantum Leaps

Kvantesprang for ledere (Quantum Leaps for Leaders) – et helhetlig konsept som bruker enkle, repeterbare metoder som inkluderer kunnskap om både hjertet og hjernen. Nye ferdigheter for fremtidens ledere!. Les mer

Tipping Point Methodology (TPM)

Teaching with Mia

Tipping Point Methodology (TPM) ble utviklet og grunnlagt av det norske ekteparet Mia Skriver og hennes nå avdøde mann Terje Skriver. TPM er basert på vitenskapelig kunnskap om hjernen og det bevisste og ubevisste sinn. Metoden ble utviklet for å bygge langsiktig, verdibasert og empatisk lederskap for enkeltpersoner, grupper, organisasjoner og samfunn for øvrig. Les mer

Tankefeltteknikker / tankefeltterapi

Thought Field Techniques (TFT)

Tankefeltteknikker / tankefeltterapi / TFT eller bare «tapping», er den første og opprinnelige metoden innen begrepet energipsykologi. Roger Callahan, Ph.D. grunnla TFT i 1980 og utviklet metoden videre gjennom 80- og 90-tallet. Mats Uldal kom over metoden i 1997, og han utviklet og forenklet metoden ytterligere. Han retning innen TFT er også referert til som forenklet TFT eller Neuro Tapping.
Les mer

The Vitality Test

Nicholas Haines

The Vitality Test er utviklet av Nicholas (Nick) Haines, grunnleggeren av Five Institute. Denne testen ble laget for å hjelpe oss til å forstå hva som driver oss, motiverer oss og gjør oss strålende og helt ekstraordinære.
Les mer

Min visjon, misjon og lidenskap

Den ene store visjonen som holder meg motivert i hverdagen er bildet av en bærekraftig klode med en mentalt trygg befolkning som lever i overflod på naturens egne premisser. Alle mine kortsiktige aktiviteter er delmål mot mitt urokkelige livsmål: en trygg, empatisk og selvutviklende verden hvor menneskeheten vokser og trives.
Les mer

Hvorfor henvender jeg meg til deg som leder?

Selvfølgelig vil metodene mine fungere aldeles utmerket for alle, enten målet er å lede en bedrift eller utføre selvledelse. Jeg ønsker imidlertid å nå ut til ledere for å oppnå en større virkning med arbeidet mitt.
Les mer

Kort om meg

Short about me

“Aksellerator for raske gjennombrudd – ”the Quantum Leap lady» eg heter Bitta R. Wiese, og jeg ble født i 1962 i Romsdalen. Jeg startet min karriere med 15 år i reiselivsbransjen.
Les mer