Kort om meg

IMG_4844 v2Aksellerator for raske gjennombrudd  –  ”the Quantum Leap lady”
Jeg heter Bitta R. Wiese, og jeg ble født i 1962 i Romsdalen. Jeg startet min karriere med 15 år i reiselivsbransjen. Etter en stygg fallskjermulykke og tre lange perioder med såkalt utbrenthet, førte livet meg først til Tankefelteknikker (TFT) og senere til Tipping Point Methodology (TPM) og The Vitality Test.

Jeg har vært TFT-terapeut i mange år, men jobber nå som kursholder, coach og foredragsholder. Jeg ønsker å bidra til at enkeltpersoner og bedrifter oppnår kvantesprang i egen vekst og utvikling gjennom enkle, repeterbare og helhetlige metoder. Arbeidet mitt er i hovedsak basert på de tre nevnte verktøyene.

Jeg grunnla Wiese Consult i 2000, og ble medstifter og daglig leder av den humanitære stiftelsen ‘Strong Again’ i 2011. Jeg er også en av grunnleggerne av ATL Europe (Association of Transformational Leaders).

Les min historie her