Kurs / foredrag

IMG_4864 75pctJeg tilbyr deg mine tjenester som kurs- og foredragsholder
Etter mange års erfaring som TFT terapeut og instruktør (TFT = Tankefeltteknikker), har jeg hjulpet tusenvis av mennesker til å få et bedre liv. Siden 2009 har jeg holdt presentasjoner / foredrag i 9 land og stater i USA / Afrika og Europa – på 3 språk.

Min spesialitet er å lære bort effektive og konkrete teknikker for å fjerne mentale blokkeringer og bygge selvfølelse, slik at mennesker settes i stand til å bruke sitt fulle potensial. Som lisensiert TFT instruktør kan jeg tilby en komplett utdanning for profesjonelle TFT terapeuter, men jeg kan også gi skreddersydde intensivkurs for deg og din bedrift. Avhengig av dine ønsker og behov, kan jeg tilby alt fra et 3 timers intensivkurs til 4-6 dagers mer omfattende kurs i Tankefeltteknikker.

Jeg kan holde praktiske fordypningskurs i problemstillinger som for eksempel:

• Stress
• Frykt for å snakke i forsamlinger
• Smerter
• Avhengighet
• Traumer

Ønsker du et enda bedre resultat for deg og din bedrift, kan jeg holde seminarer og kjøre ledertrening med Tipping Point Methodology (TPM). Her vil du lære å utnytte kraften i underbevisstheten, bl.a. ved å legge inn positive programmer på nye og effektive måter. Du vil lære hvordan du kan øke din egen og andres selvfølelse, slik at dere alle oppnår målene deres og setter stadig høyere mål. På et nytt og høyere nivå av lederskap vil du være i stand til å omdanne aktiv motstand til aktiv medvirkning. Du vil lære å bygge en attraktiv arbeidsplass og en positiv bedriftskultur. Denne omfattende metodikken er til en stor grad avhengig av Tankefeltteknikker (TFT) for å lykkes 100 %.

Se mer på mine engelske sider, her